Treenit alkaa taas :)

Posted by

Ilmat ja varsinkin yöt alkavat taas viiletä, mikä tarkoittaa että koirat saavat taas valjaat päälleen ja pääsevät vetohommiin. Mahtava juttu!

Nyt vain maltti on valttia, vetäminen on kuitenkin koirille raskasta työtä. Olemme lenkkeilleet lyhyiden valjaiden kanssa läpi kesän, eli koirat ovat hieman vetäneet mutta ei kuitenkaan mitään kunnon treeniin verrattavaa.

Olemme ajaneet nyt kaksi lenkkiä, viime lauantaina ja eilen, molemmilla kerroilla mönkijän eteen on valjastettu kuusi koiraa. Ensimmäisellä kerralla into oli valtava, jopa aina viileän rauhalliset Kalla ja Nuppu huusivat ja hyppivät johtopaikalla ennen starttia. Toinen kerta menikin jo rauhallisemmin lähdön osalta, vetohalut olivat kyllä edelleen kovat.

Olemme ajaneet ihan muutaman kilometrin lenkkejä niin, että koirat ovat hyvissä voimissa lenkin päättyessä. Ensi kaudella kiinnostaisi keskipitkän matkan kilpailu (2×35 km tai 3×50 km), mikäli treenit sujuvat siihen malliin että koirat olisivat helmi-maaliskuussa siinä kunnossa että matkasta voidaan selvitä hyvissä voimissa. Aika näyttää miten treenit sujuvat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s