Treeniätreeniä

Posted by

Loputtomalta tuntuneiden vesisateiden jälkeen olemme saaneet nauttia lähes kesäisestä säästä. Toisaalta mukavaa, toisaalta tarkoittaa sitä että treenit ajoittuvat edelleen joko varhaiseen aamuun tai myöhäiseen iltaan.

Käytännössä treeniaika on ilta, koska päästäkseen lähtemään aamulla klo 7 starttaamaan pitäisi koirat juottaa viimeistään viideltä. Se taas on minulle vähän liikaa, joten vetämään lähdetään käytännössä iltaisin klo 20-21 välillä.

Kävimme rekikoirien käyttökoetta harjoittelemassa, ja saimme kokeneilta koiraharrastajilta paljon hyviä neuvoja. Niitä on nyt sitten sovellettu ja koirat tuntuvat liikkuvan hyvin ja innokkaasti. Toivottavasti kunto saadaan nousuun ja matkoja pidennettyä syksyn edetessä.

Tästä on hyvä jatkaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s