Syystreeneistä

Posted by

Syksy meni koirilla isommassa porukassa mönkijää vetäen, mikä tarkoitti emännän osalta lähinnä kyydissä istumista ja oman kunnon laskua. Ison porukan kanssa treeneihin meno ajomatkoineen (onneksi kotiovelta Ohkolaan on vain noin 15 minuuttia), valjakon kasauksineen, treeniaikoineen ja taas purkuineen ja kotiin ajamisineen vie kuitenkin aikaa noin pari tuntia, eikä sen jälkeen paljon nappaa enää lähteä sysipimeään syysiltaan omalle lenkille. Pari kertaa nappasin lenkkikamat mukaan ja jonkun muun ajaessa koirat kävin itse tekemässä lenkin. Olisin voinut tehdä sen useamminkin..

Tältä se letka usein näytti, tässä mukavan aurinkoinen syyspäivä ihan treenikauden alusta kun vielä töidenkin jälkeen oli valoisaa.

Aloiteltiin ihan muutamalla kilometrillä kun porukka on niin nuorta, ja viimeiset mönkijälenkit olivat pituudeltaan reilua 15 km. Pyörällä olen juoksuttanut omiani 10-20 km lenkkejä noin kerran viikossa niin, että menevät ZeroDC:n lyhyellä valjaalla (meidän koirille ns. talutusvaljas, jolla eivät vedä ihan kieli poskella) ja autan itse polkien, jolloin vauhti pysyy vähintään reippaana ravina koko matkan. Treenikertoja/viikko on ollut syksyn ajan 4-5, vaihdellen pidempiä ja lyhyempiä vetolenkkejä, mönkijän edessä ja kickbikella. Lepopäivinä meillä hihnalenkkeillään ja koirapuistoillaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s