Kallan yksityisopetusta

Posted by

Kuten aiemmin kerroin, Kalla on alkanut taas vähän löysäillä Nupun rinnalla vetäessään. Koska Nuppu tekee hyvin töitä, eikä kyse ole siitä ettei Kalla pysyisi mukana, en viitsi aiheuttaa Nupulle lisäkuormaa jarruttelemalla. Kalla osaa höllätä omaa menoaan ihan samaan tahtiin. Ratkaisu ongelmaan on siis privaattilenkit Kallan kanssa.

IMG_0418

Yllättävän hämmentynyt voi pieni huskynpentele olla kun kaveri puuttuu vierestä. Kalla on kuitenkin juossut myös yksin ison (7 koiran) valjakon keulilla, mutta ihan ypöyksin homma on aika hakusessa. Vaatimukseni oli, että Kalla vetää meidät liikkeelle. Ensimmäistä nykäisyä sai odottaa hetken jos toisenkin koiran vain katsoessa minua. Päästiin sitten kuitenkin liikkeelle.

Käytännössä seisoin suksilla 3 kilometriä ja annoin Kallan tehdä kaiken työn. Se yllätti positiivisesti reitin ainoassa kunnon mäessä todella kiskomalla minut ylös vain yhdellä pysähdyksellä. Yksi kierros riitti, hurja kannustus päällä aina kun edettiin reippaasti. Oli varmaan taas kanssahiihtäjillä ihmeteltävää.. Akka seisoo suksilla tekemättä mitään etenemisen eteen ja kimittää koiralleen kuin mikäkin sekopää.

Nuppu kävi miehen kanssa juoksulenkillä, oli kuulemma hölkkäillyt hienosti ja pääsee uudestaankin mukaan. Se on hyvä, sillä Kallan kanssa hommaa riittää mikäli sen työmoraalin meinaa saada lähellekään Nuppua. Suurimmalta osin saan varmasti syyttää itseäni, vanha totuus taitaa olla ettei siitä ensimmäisestä ikinä tule kovin kummoista vetokoiraa johtuen juuri omistajan virheistä. Nopeahan Kalla on ja halutessaan vahvakin, kun vain laiskiainen tekisi töitä muutenkin kuin kisoissa.. Lahjattomat harjoittelee?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s