24h hiihdon jälkitunnelmia

Posted by

Vierumäen 24 tunnin hiihto järjestettiin taas 6.-7. helmikuuta. Tänä vuonna tapahtuma oli suositumpi kuin koskaan, hiihtäjiä oli noin 400 jakautuneina soolo-, duo-, 4 hengen- ja 8 hengen tiimeihin. Me olimme mukana 8 hengen sekajoukkueella. Itselleni tämä oli nyt neljäs vuosi peräkkäin.

Kuva: Emmi Rautkylä

Keli vaihteli tällä kertaa nollan molemmin puolin, ja tulipa yöllä räntää ja lauantaina alkuillasta ihan vettäkin. Kuitenkin ensimmäisen 24 tunnin hiihtomme 27 asteen pakkasessa suoritettuamme en valita lauhasta säästä yhtään.
Tänä vuonna olimme liikkeellä täydellä tiimillä, joten henkilökohtaiset kilometrit jäivät melko vaatimattomiksi. Itse hiihdin tällä kertaa 45 kilometriä, viime vuoden saldo oli 55. Tarkoitus oli hiihtää myös perinteistä Finlandia-hiihtoa varten, mutta en jaksanut alkaa pelata liisterin kanssa joten luistelin koko matkan.

IMG_0424
Joukkuehenki oli koko kisan ajan hyvä, ja edellisvuosien tapaan hiihdon päätteeksi odotti lomakylässä mökki, lämmin sauna ja ruokaa. Ja kuten aiemminkin ilta päättyi joukkueen painuessa yöpuulle jo yhdeltätoista. Aamulla pieni aamulenkki (aamiainen ei vaan enää maistu ilman pientä happihyppelyä, äkkiä sitä koiranomistaja urautuu!) ja ihana aamupala ja kohti kotia. Ensi vuonna uudestaan, ehkäpä pienemmällä tiimillä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s