Kevään ensimmäinen yö ulkona

Posted by

Vihdoin tuli retkeilykausi kunnolla avattua ja vietettyä ensimmäinen yö metsässä. Kevyt aloitus, sillä suunta kävi kohti Nuuksiota ja Oittaan ulkoilualuetta. Pakkaaminen oli pienoinen katastrofi: aikaa oli noin 20 minuuttia ja pakattavana omat ja koirien tavarat jotka kaikki olivat talven jälkeen vähän missä sattuu. No, suunnilleen kaikki tarpeellinen lähti kotoa mukaan ja eväät hankittiin läpijuostulla kauppareissulla. Ei gourmeeta, mutta yhden yön selviää vähän vaatimattomimminkin eväin.

Lähdimme muutaman muun Outdoor Siskon kanssa Espoon Pirttimäestä kohti Hynkänlampea, jossa yövyimme kauniin kallion päällä.

 

Yö sujui mukavasti, lämpötila oli muutaman asteen plussan puolella ja koirat teltassa lämmittämässä. Maasta tuleva kylmyys tuntui hieman patjan läpi, mutta vaatetta sai silti vähentää  kun meinasi tulla fleecessä lämmin. Pussin naisten comfort +2 pitänee varsin hyvin paikkansa.

Aamulla rauhalliset aamukahvit, kamat kasaan ja virkistyneenä kotia kohti. Oli ihanaa kotiutua lauantaina puolilta päivin ja todeta, että viikonlopun aikanahan ehtii vielä vaikka mitä. Ihana kevätkauden avaus!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s