Orrainpolku, Savitaipale

Posted by

Tämä kesä ei ole hellinyt lomalaisia helteillä, ja meillä kävikin todella tuuri että satuimme kesän tähän asti hienoimpana viikonloppuna mökille. Ehdimme käydä siellä 3 tunnin ajomatkan takia valitettavan harvoin, vain muutaman kerran vuodessa. Nyt saimme viettää viikonloppua lämpimässä mutta hieman tuulisessa säässä. Eihän sitä jaksa pelkästään riippukeinussa maata koko viikonloppua, joten googlailun tuloksena lähdin tutustumaan paikalliseen luontopolkuun.

Outdoors Finland: Orrainpolku

 

Reitti on merkitty selkeästi maastoon ja se on pääosin helppokulkuinen. Matkan varrella on kaksi laavua. Pääosa matkasta kuljetaan tyypillisissä Etelä-Karjalaisissa metsämaastoissa. Luotolahdenvuorelle on jyrkkä nousu ja sieltä on mukavat näkymät:  

  

Mikäli liikut suunnalla, on Orrainpolku hyvä vaihtoehto päiväretkeksi. Lähistöllä oleva Partakosken kylä näytti kauniina kesäpäivänä hyvinkin eloisalta, Partarannan satamassa oli runsaasti veneitä ja pihassa parisenkymmentä autoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s