Oma retkiviikko Ylläksellä

Posted by

Koska en saa ajaa autoa tarpeeksi arkisin (enpä..), niin kaikkina mahdollisina vapaina hetkinä on pakko päästä ajamaan autolla jonnekin vähän kauemmas. Viime vuoden tapaan tämän vuoden kesäloma vietetään myös melko tiiviisti Superbin mukavassa kyydissä.

Varastin viimeisen työviikon etätöiksi, ja ajelin sunnuntaina Hyvinkäältä Äkäslompoloon. Matkaa kertyi noin 950 km ja aikaa meni kaikkine pysähdyksineen aika tarkkaan 11 tuntia. Olen reissussa yksin, joten pysähdyin aina kun ajaminen alkoi puuduttaa. Lisäksi käytiin työkaverin kesäpaikalla kääntymässä ja koirat pääsivät jaloittelemaan oululaiseen koirapuistoon. Ihan mukavastihan tuo matka meni, ajettua tulee sen verran paljon muutenkin että ei tuo hyvin tauotettuna mikään mahdoton tehtävä ole. Toki teleportti Lahdesta Tornioon olisi kiva, mutta sitä odotellessa ei auta kuin istua autossa.

Tämän viikon rytmi on selkeä: päivät mökillä koneen ääressä töitä tehden ja kellon lyödessä neljä kone kiinni ja tunturiin. Harjoittaa kivasti itsekuria tehdä töitä kun maisema mökin terassilta on tämä:

Kesänki ja kaverit

Onneksi aikaa on retkeilyllekin, suunnitelmissa on palata etelään joskus ensi viikon alussa. Silloinkin ohjelmassa on lähinnä pyykinpesu, auton uudelleenpakkaus, retkikaverin nouto ja koirien jättäminen isännän hoiviin ja matka jatkuu takaisin Napapiirin oikealle puolelle, Lofooteille. Miksi, oi miksi lomaa on niin vähän ja asun ihan väärällä puolella Suomea.. Mietintä on ankaraa, miten täällä elättäisi itsensä jotakuinkin mukavasti ja ympärivuotisesti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s