Torronsuolla

Posted by

Torronsuo on pyörinyt puheissa jo pidemmän aikaa, joten oli aika käydä katsastamassa paikka. Itse suoalue on melko laaja, mutta merkittyjä reittejä alueella menee vähän. Tänään kiertämäni noin 10 kilometrin reitti Kiljamolta Louhoksen kautta Torron kylälle ja sieltä teitä seuraillen Kiljamolle poikkeaa Torron kylän kohdalla pois kansallispuiston alueelta.
image

image

Kiljamolta näkötornin kautta kiertäen reitti lähtee ylittämään suota. Lintuja oli paljon eikä ötököitä enää lainkaan, joten oli mukavaa nauttia maisemista hyväkuntoisia pitkoksia kävellen.
image

image

Välillä sukelletaan metsään ja Torron kylää lähestyttäessä siirrytään kylätielle. Kylätietä seurataan Forssa-Somero tien (282) laitaan ja asfalttitien laitaa kuljetaan kansallispuiston rajalle asti, jonka kohdalla pujahdetaan metsän suojaan ja seurataan pitkoksia Kiljamon parkkipaikalle.
image

Muuten mukava reitti, mutta toivoisin että lopun tienpätkä onnistuttaisiin ratkaisemaan jollain muulla tavoin. Kapea maantie ja 80 km/h nopeusrajoitus eivät ole mukavia kävelijälle. Vieressä olisi metsää jonne polun varmastikin voisi viitoittaa? 

Torronsuo Luontoon.fi -sivustolla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s