Yhteistreenit

Posted by

Huskyjen treenikausi aloiteltiin ilmojen viiletessä niin, että illalla tai aikaisin aamulla oli alle 10 astetta lämmintä. Käytännössä kunnon treenejä on meillä näin marraskuun alussa alle kaksikymmentä. Syksyn kisasuunnitelmat hylkäsin jo aikaisin, joten ei ole tarvinnut stressata kisakuntoakaan.
Useimmiten käyn vedättämässä koirat yksin, ja matkan varrella tulee sitten vastaan erilaisia kulkijoita lenkkeilijöistä ja koiranulkoiluttajista metsän asukkeihin. Mukavaa vaihtelua saadaan yhteistreeneistä, jotka kokoavat alueen vetokoiraharrastajia yhteen. Lauantaina osallistuimme yhteistreeneihin Janakkalassa, ja se antoi virtaa sekä koirille että emännälle.
Normaalisti liikkeelle lähdetään rauhassa ja hiljaa, mutta muiden valmistautumista seuratessa luikauttivat minunkin koirani pienet lähtölaulut.
image

Virtaa oli koko reilun 7 km lenkin ajan oikein mukavasti ja harjoiteltiin toisten valjakoiden ohittamista ja ohi päästämistä. Varsinkin kilpailuissa on ehdottoman tärkeää, että ohitukset hoituvat siististi ja nopeasti, eivätkä valjakot ota kontaktia tai sekaannu.  

kuva: Mirja Uusi-Illikainen
kuva: Mirja Uusi-Illikainen

Oli hienoa ajella hyvällä porukalla kauniissa maalaismaisemissa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s