Voihan marraskuu

Posted by

Tykkään yleisesti kaikista vuodenajoista, mutta Etelä-Suomen marraskuu laittaa kyllä minutkin koetukselle. Vettä, koleaa, pimeää. Onneksi viikonloppuna oli pieni pilkahdus lunta, joka antoi pientä toivoa tulevasta talvesta.

Sitkeästi täällä on ulkoiltu joka tapauksessa, mutta eipä pimeässä vesisateessa paljon kuvia tule otettua. Koirat ovat juosseet 4 kertaa viikossa 5-10 km lenkkejä kickbiken edessä ja isommissa valjakoissa vieraillen. Emäntä on käynyt salilla ja lenkkeillyt yhdessä koirien kanssa. Päästiin Kallan kanssa sieneenkin vielä pari viikkoa sitten:

kalla sienessä

Kurja kuukausi alkaa olla voiton puolella ja täällä toivotaan että joulukuun myötä sääkin muuttuisi talvisemmaksi. Onneksi joulun aikaan odottaa parin viikon pohjoisen leiri ja varma lumi, sen voimalla jaksaa näitä vesisateitakin vähän paremmin.

Samalta se näytti vuosi sittenkin: Ei ole helppoa juosta taemmissa pareissa isossa valjakossa.mutainen kalla

Joulukuun 28. päivä näytti kuitenkin jo tältä, joten toivoa on:

joulukuun hiihto

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s