Pieni Karhunkierros talvella

Posted by

Rukalla ollessamme vein seurueemme tutustumaan myös Pienen Karhunkierroksen maisemiin. Tarkoitus oli kävellä Juumasta katsomaan Jyrävää ja takaisin, mikä osoittautuikin oikein hyväksi ideaksi riippusiltojen ollessa todella liukkaita. Ilman nastoja niille ei ollut mitään asiaa.
image

Lähdimme Basecamp Oulangan pihasta kohti Myllykoskea ja Jyrävää. Polku oli ainakin vuodenvaihteen tienoilla niin hyvin tampattu, ettei lumikenkiä tai suksia tarvitse. Sauvoista on hyötyä, sillä polku on tallautunut mäissä liukkaaksi. Rappusia ei lumen alta näy, vaan ne on kierrettävä tai laskettava pyllymäkeä.
image

Maisemat olivat hienot näin talvellakin, joki oli auki ja vettäkin jonkin verran. Pidimme mehutauon Siilastuvalla ja suuntasimme takaisin kohti Myllykoskea. Pakkanen oli laskenut alkuviikon lukemista, mutta samalla sää pilvistyi. Kuvat ovatkin aivan kuin mustavalkoisia ihan ilman mitään muokkaamista.
image

Pieni Karhunkierros Luontoon.fi -sivustolla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s