Talvinen Torronsuo

Posted by

image

Pakkaset lauhtuivat muutaman asteen lukemiin, joten pakkasin pitkät tunturisukset ja koirat autoon ja suuntasin Torronsuolle. Tiesin, että Outdoor Siskojen ryhmä oli alueella talvivaelluksella ja reittimme ristesivätkin keskellä suota.

Metsikössä ei lunta ole vielä kovin paljon, mutta suolla sitä oli riittävästi etenemiseen. Pehmeät suomättäät eivät raapineet pohjia vaikka tulivatkin näkyviin yli hiihtäessä. Koirilla riitti intoa, pujottelu jäljettömillä osuuksilla toi aivotyötä kun etsin reittiä mättäitä pitkin, laajempia tasaisia jääalueita välttäen jottemme vahingossakaan löytäisi sulaa paikkaa.

image

Torronsuolle on vedetty myös perinteisen latu, jota pääsee latusuksilla. Me poikkesimme pois ladulta heti kun pääsimme ulos metsästä ja ristesimme sen kanssa pariin kertaan.

image

Aamupäivä oli pilvinen, mutta aurinko alkoi paistaa melkein heti kun hyppäsimme autoon. Hetken jo mietin pikapysähdystä Liesjärvellä, mutta ajelin kuitenkin kotiin. Suksina tällä kertaa Madshus Voss suomupohjalla.

image

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s