#twonightsout -haaste

Posted by

Tämän vuoden #twonightsout -haaste on taas heitetty, ja osallistun siihen itsekin. Kyseessä on siis haaste, johon osallistuvat pyrkivät yöpymään ulkona kaksi yötä vuoden jokaisena kuukautena, yhteensä siis 24 yötä vuoden aikana. Ei paha!

Tammikuun osalta yksi yö on paketissa ja toinen täytyy toteuttaa ilmeisen vetisissä olosuhteissa tulevana viikonloppuna.  Ensimmäinen yö meni näppärästi kun testasin viime viikonloppuna talvivarusteita yöpymällä teltassa omalla pihallamme. Pakkasta oli 15 ja 10 asteen välillä ja majoitteena hyvin palvellut (lue: vanha) Haltin Spirit3 -kupoliteltta. Hyvin tarkeni! Muutama sananen lisää aiheesta seuraa lähipäivinä.

Haastan myös sinut! Kommentoi, miten aiot haasteeseen osallistua ja miten se etenee.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s