Helmikuun kisailut

Posted by

Etelän talvi ei näytä tänäkään vuonna suosivan talviurheilua. Jäiset kelit ovat vetokoirien kanssa (ja miksei muillekin) kaikkein kurjimpia; on niin viileää että koirilla on virtaa, mutta niin liukasta ettei sitä voi turvallisesti purkaa oikein mitenkään.

Tammikuu loppui poikkeuksellisesti koirien pyörälenkitykseen. Yksi kerrallaan ja tasaista reittiä, mutta pääsivätpä sentään kunnolla juoksemaan. Koska meidän harrastuksemme ei ole kuitenkaan ihan niin vakavaa, päätin ilmoittaa meidän muutamiin kisoihin. Tulee siinä ainakin kunnon lenkit ja hyvä syy matkustaa lumen ääreen.

image

Helmikuu täyttyikin siis mukavasti: 13.-14.2. kisataan Happy Dog Race Rautavaaralla, jossa osallistun lauantaina 2 koiran 11 km koirahiihdon SM-kisaan ja sunnuntaina kansalliseen 1 koiran koirahiihtoon Kallan kanssa.

20. ja 21.2. kisataan toivon mukaan 6 koiran valjakkoluokassa Ohkolassa ja Heinolassa, ja helmikuu päätetään Imaralla palveluskoiraliiton alaisissa kisoissa Kallan kanssa 1 koiran hiihdossa.

image

Happy Dog Racessa, Ohkolan talvikisoissa ja Lemppari Sprintissä Heinolassa ajetaan valjakkoluokat, joissa riittää katsottavaa ja ihmeteltävää varmasti. Kannattaa tulla paikan päälle seuraamaan kisatunnelmaa! Omat koirat kannattaa jättää suosiolla kotiin, kisapaikalla käy melkoinen vilske kymmenien koirien siirtyessä radalle ja sieltä pois.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s