SHS:n mestaruuskilpailut 19.-20.3.2016

Posted by

Kauden viimeinen varsinainen valjakkokilpailu meidän porukalle käytiin Rautavaaralla. Osallistuin 4 koiran sprinttiin (2×7,5 km) kahdella omalla ja kahdella lainakoiralla. Husky on siitä hauska eläin, että sen voi heittää ihan uusien koirien kanssa samaan valjakkoon ja silti sitä kiinnostaa eniten vain juosta eteenpäin. Tälläkin porukalla treenattiin tasan kerran ennen kisoja.

 

image
Kuva: Hennariikka Taskinen

 

Olosuhteet eivät olisi voineet olla juuri paremmat: yöllä oli yli 10 astetta pakkasta ja päivällä aurinkoa pilvettömältä taivaalta ja pikkupakkanen. Olisi tehnyt mieli viettää urilla koko päivä, mutta valitettavasti se ei oikein kuulu sprinttikilpailun ideaan ja radalta piti kiiruhtaa pois mahdollisimman pian. Töissä kyllä kommentoitiin, että väriä oli tarttunut kasvoille. Ehkä siinä on rusketustakin flunssasta punertavan nenän lisäksi.  

image

IMG_0783

Viikonloppu meni nopeasti omaan suoritukseen valmistautuessa, koiria huoltaessa ja tunnelmasta nauttien. Metsäkartano on sympaattinen paikka aivan ihanalla paikalla veden ympäröimänä, luonnon rauhassa.

Tuloksellisesti kisat menivät ihan kohtuullisesti, saimme hyväksytyn kilpailukoetuloksen, mutta varsinkin sunnuntaina koirat tuntuivat hieman voimattomilta ja loppua kohti meinasi tulla hieman väsy. Loppukevään voikin alkaa keskittyä jo rauhallisempaan menoon ja retkeilyyn kun nopeuskilpailuita ei ole enää tälle kaudelle kuin ehkä yhden kärrykisat huhtikuussa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s