Tulilla Usmissa

Posted by

Kevät alkaa ottaa talvesta niskaotteen ainakin täällä etelässä, ja viimeisten parin viikon aikana olemme saaneet nauttia mukavasti keväisestä auringonpaisteesta. Toki yleensä arkipäivinä, jolloin ihailu tapahtuu kaipaavasti toimiston ikkunan läpi, mutta onneksi viime viikonlopun sää oli sanalla sanoen upea.

Ajattelin, että lumet ovat sulaneet jo Usmin metsistäkin samalla tavoin kuin ne ovat lähteneet taajamasta. Olin väärässä, hyvin olisi päässyt vielä suksillakin joka paikassa, maata ei ollut lainkaan näkyvissä. Usmin lenkin pääsee siis vielä perinteistä hiihtäen mukavasti läpi. Me kävelimme polkuja pitkin ensin tulille Isolle Karhulle ja siitä Kaksoislammien laavun kautta takaisin autolle Usminjärventielle. 

 

 

Kytäjä-Usmi-alueella on paljon mukavia ja helppoja reittejä, joista kaikkia ei ajeta talvellakaan laduiksi. Huomio kartassa kaksi eri reittityyppiä: tiepohja ja polku jotka on hieman haastava erottaa toisistaan nopealla silmäyksellä.

Teki hyvää rauhoittua hetki tulien ääressä, kaukana ikävistä tapahtumista esimerkiksi Brysselissä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s