Fatbikella Kukakselle

Posted by

Ylläs on profiloitunut fatbiketunturiksi, joten pitihän minunkin käydä kokeilemassa miten läskipyörä kulkee talvisilla reiteillä. Vuokrasin Sport Shop Äkäslompolosta fatbiken ja suuntasin Elämänluukulle. Koirat lähtivät tietenkin mukaan ja lisäksi retkiseurana oli ystäväni kahden koiran ja reen kanssa. 

image

image
 

Elämänluukulta Kukas-tunturille vie merkitty lumikenkä- ja talvipyöräilyreitti, joka on myös koirille sallittu. Alkumatka on pienipiirteistä ja metsäistä ja viimeiset kilometrit kiivetään jatkuvaa ylämäkeä tunturin huipulle. 

image

Huipulla oli pilvistä, joten maisemia ei tällä kertaa kameraan tallentunut. Viereiseltä hiihtoladulta tuli myös tunturin huiputtajia ihmettelemään erikoista seuruettamme. 

 

Reitti oli melko hyvin tallautunut, mutta ainakaan suojakeleillä sinne ei olisi ollut asiaa kävellen. Pyörälläkin pysähtyessä jalka upposi moneen kertaan polun laidasta nivusiin asti. Tuloksena komeat mustelmat sekä sisä- että ulkoreisiin 🙂 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s