Kesän viettoa

Posted by

Heinäkuu on mennyt töitä tehden ja talon myyntiin liittyviä asioita hoitaen, joten retkeily on jäänyt vähemmälle. Nyt on kuitenkin loma alkamassa ja ensimmäinen viikko vietetään mökkeillen. Kebnekaisen reissu muuttuikin suunnitteluvaiheessa Etelä-Norjan reissuksi, joten Jotunheimenin ja Geirangerin maisemista on luvassa juttua parin viikon päästä.
Koirille lämpimät kelit tarkoittavat lepäilyä tai nyt veden äärellä uintia. Kalla ui mielellään ja onkin tehnyt pelastusliivit päällä uintilenkkejä veneen vierellä. Viileämpinä päivinä on tehty yhdessä juoksulenkkejä tai koirat ovat hölkänneet pyörän vierellä.

2 comments

  1. Hei, minkälaisella virityksellä kiinnität hihnat pyörään? Yritin tihrustaa kuvasta mutta en saanut selvää 🙂 Mun pitäis hommata joku systeemi, että pääsis ilmojen kylmettyä pyöräileen koiran kanssa.

    1. Moi,
      Mulla on ihan Manmatin vetoon tarkoitetut joustolliset liinat (juoksuun tarkoitettu lyhyempi versio), jotka laitan alppilukolla kiinni ja pari kierrosta satulaputken ympäri ja taas alppilukosta läpi. Koirille jää jousto ja vähän liikkumatilaa, mutta eivät kuitenkaan pääse sooloilemaan itseään pyörän edelle tai takarenkaan takaa toiselle puolelle. Mulla siis osaavat juosta rinnalla. Veto kun aloitetaan niin pidemmällä joustoliinalla tangon alapuolelle runkoon tai adapteriin kiinni ja menoksi 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s