Lähiretkeilyä: Nukarinkoski

Posted by

Sunnuntainen kirkas pakkaspäivä suorastaan repi hihasta ulkoilemaan, huolimatta kaksien pikkujoulujen täyttämästä viikonlopusta. Pakkasimme koirat autoon ja suuntasimme Nurmijärvelle Nukarinkosken kuohuja katselemaan.  

  Aurinko ehti tietenkin piiloutua pilvien taa ennen kuin pääsimme perille, mutta saimme silti nauttia mukavasta ulkoilusäästä. Jätimme auton Nukarintien varressa (Myllyniemetien ja Osuustien välissä) olevan urheilukentän parkkipaikalle Sijainti kartalla  

 Joen itäpuolella reitti kulkee jokivartta myötäillen ylävirtaan kohti Nukarin koulua tai myötävirtaan kohti kosken loppua. Urheilukentän kohdalla on joen ylittävä silta, samoin  koulun luona ja alajuoksulla. Alajuoksun sillalta pääsee Hattarantien päähän ja Hattarantieltä kääntyy polku urheilukentän kohdalla olevalle sillalle. Laavu löytyy joen itärannalta noin puolen kilometrin päästä urheilukentältä ylävirtaan, ota omat puut mukaan mikäli haluat tehdä tulet nuotiopaikalle.  

   

 Mukava päiväretkikohde, joka sopii kaikenkuntoisille.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s