Pääkaupunkiseudun jäillä

Posted by

Ihan ensimmäisenä paljastus: Blogin maantieteellinen painopiste tulee muuttumaan lähitulevaisuudessa täältä pääkaupunkiseudulta jonnekin ihan muualle. Olemme valtaisan innoissamme ja asiasta selviää lisää kunhan kaikki asiat on saatu järjesteltyä ja muuttokuorma perille uuteen osoitteeseen.

pitkajarvi.JPG
Aurinko paistaa ja jäätä riittää. Tykkään.

Olen lomaillut kuluneen viikon ja millaiset lomasäät ovatkaan olleet! Tänään oli kolmas päivä tällä viikolla kun kävin koirien kanssa jäällä hiihtämässä. Ainakin Rusutjärvellä Tuusulassa ja Nuuksion Pitkäjärvellä Espoossa on erinomaiset olosuhteet hiihtoon juuri nyt. Lunta on jäällä viitisen senttiä ja jää alla sen verran karkeaa että myös koiran tassu pitää siinä hyvin.

Tässä pieni pätkä menoa sunnuntailta Rusutjärveltä, koirilla ei tavallisuudesta poiketen ole seisinkiä lainkaan.

Kannattaa nauttia jäistä nyt kun niitä vielä on.

Rusutjärven ympäri rantoja pitkin on reilu 5 kilometriä, lähtöpaikka esimerkiksi Rusutjärven koulun kohdalla, johon mahtuu useampi auto parkkiin. Käänny Rusutjärventieltä Kolistimentielle ja heti oikealle maston viereen. Karttalinkki.

Pitkäjärvelle pääsee hyvin ainakin Luontokeskus Haltian kohdalta. Haltialla on suuri parkkialue ja pihasta vie tie/polku alas rantaan.

20170210_105030
Kyllä kelpaa ulkoilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s