Kaunis Kallahti

Posted by

28595568_unknown

Ennen pian koittavaa muuttoa täytyy herkutella vielä pääkaupunkiseudun parhailla paloilla. Itä-Helsingistä Vuosaaresta löytyy Kallahti, joka on kaunis niin kesällä kuin talvellakin. Retkelle pääsee tarvittaessa helposti myös julkisilla liikennevälineillä, ja ainakin näin talvisaikaan omalle autollekin on yllin kyllin parkkitilaa.

Retken voi aloittaa joko Kallahdentien alusta tai ajaa tien päähän uimarannan parkkipaikoille. Karttalinkki Kallahdentien alkuun. Niemen alku on kaunista hiekkaharjua ja päähän kulkee hiekkapohjainen pyörätie.

28595856_unknown

Uimarannan parkkipaikalta voi lähteä kiertämään niemen kärkeä. Talvella voi hyödyntää myös jäitä, jolloin voi kiertää koko niemen ympäri rantoja mukaillen. Kesällä se ei ole mahdollista, sillä niemessä on jonkin verran vakituista asutusta ja mökkejä, eikä toisten pihalle ole syytä poiketa. Kokonaisuudessaan niemi on helppokulkuista mäntymetsää ja kallioita ja sekä niemen kainalossa että päässä on hiekkarannat. Kesällä alueella toimii myös kioski.

28595600_unknown28595584_unknown

Kallahti on kaunis ja merellinen luonnonsuojelualue lähellä kaupunkia. Sopii hyvin koko perheen retkipaikaksi, koska matkaa on helppo säädellä ja maasto on helppokulkuista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s