Muuttoprojektia

Posted by

Retkeilyrintamalla on ollut kuukauden verran vähän hiljaista. Syy siihen on onneksi erinomaisen positiivinen, sillä muutamme viikonlopun aikana pääkaupunkiseudulta Etelä-Karjalaan. Hirsitalo metsän keskellä ja järven rannalla odottelee meitä pintakäsittelyprojektin läpikäyneenä. Työtä riittää vielä sekä sisällä että ulkona, mutta eipä tarvitse ainakaan miettiä mitä töiden jälkeen tekisi.

 

Sijainti on meille melko täydellinen: kotipihasta pääsee kalaan ja koiria treenaamaan, ja kulkeepa pihatietämme pitkin jopa kaukovaellusreitti E10, joten luonto ja retkeilymaastot alkavat todellakin suoraan ovelta.

Toteutamme myös huskykirousta: kahden narttumme lisäksi pohjoisesta muuttaa meille kaksi urosta kunhan saamme pienen  tarhojenrakennusprojektin valmiiksi. Tulossa on sekä asuintarhoja että suuri juoksutarha jossa on tilaa juosta ja leikkiä. Lisääkin koiria on ”tilauksessa”, mutta siihen toisella nartuistamme on vielä sanansa sanottavana.

Retkeilyaiheiden pariin päästäneen taas pikapuolin kun pääsemme ihmettelemään uusia lähikohteita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s