Uusia tulokkaita

Posted by

Hiljaiselo blogin puolella on jatkunut johtuen tiiviillä tahdilla tehdystä piharakentamisesta: muutaman viime viikon aikana on pihaan saatu rakennettua kaksi terassipohjaista tarhaa koppeineen sekä noin 1 000 neliön juoksutarha koirille. Yksi suurimmista syistä muutollemme oli saada lisää tilaa ja samalla lisää koiria, jotta valjakkoharrastus pääsee kunnolla vauhtiin. Viime viikonloppuna ajelinkin reilut parituhatta kilometriä pakettiautolla hakemaan meille koiria ja mönkijän pohjoisesta. Mönkijä sai eilen hyväksytyn katsastusleimankin, joten koirien treenauksen lisäksi sillä voi ajella pilkille ja kalaan lähiseudulle.

Nyt sitten totutellaan kaikki toisiimme ja me myös entistä suuremman koiralauman kanssa elämiseen. Ruokittavia suita on nyt kahden sijaan viisi ja myös viimeisen vuoden pääosin sisäelämää viettäneet Kalla ja Nuppu muuttivat ulos uusia poikia emännöimään. Kalla on ollut asiasta hieman toista mieltä öiden osalta, mutta katsotaan jos ulkoelämä alkaisi taas maistua.

Tulevia reissuja on ehditty miettiä sen verran, että elokuussa on tarkoitus suunnata Alpeille noin viikon reissulle ja syyskuussa viikon vaellukselle Suomen Lappiin. Muuten pysytellään todennäköisesti lähikohteissa. Onneksi Koli, Punkaharju ja monet Saimaan kohteet ovat lyhyehkön ajomatkan päässä.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s